Efter de første par besøg hos Frisør P Noergaard vil du opleve, at det er lidt som at komme hjem til en ven, når du træder ind ad døren hos os. For her er du ikke en kunde, men en gæst som vi sætter en ære i at yde en personlig og nærværende service for. Og som vi ønsker at give et pusterum fra hverdagens stress og jag.

Vores fremmeste mål er at kunne tilbyde dig en skræddersyet behandling, som ender ud i et resultat af højeste kvalitet og et smil på læben, hver gang du besøger salonen. Uanset om du kommer for at få den månedlige klipning eller den helt store makeover.

Vi har derfor nøje udvalgt en række produkter, der ikke bare er af højeste kvalitet, men også dækker dig og dit hårs unikke behov. Om du så har parfumeallergi eller tørt og skadet hår.

Vælger du at læne dig tilbage i stolen hos os, kan du gøre det med visheden om, at du støtter en socialt ansvarlig virksomhed. For vi har gjort det til vores mission at hjælpe så mange som muligt med at blive den bedste udgave af sig selv – uanset deres forudsætninger. Ligesom vi gennem ordningen “Rigtig Frisør” har dedikeret os til at sikre gode arbejdsforhold og at uddanne fremtidens frisører.

Det er det, vi kalder det bevidste valg.